terras inrichten

Terras inrichten

Terras inrichten voor café terras en gemaakt van aluminium. Zo buiten zo binnen om heel gelukkig van te worden . Tuinmeubels voor tuin , patiotuin of binnentuin. Een compleet nieuw terras inrichten met deze aluminium tuinstoelen en loungestoel.  Niet alleen licht in gewicht maar ook nog eens op stapelbaar. Super handig dus voor een terras restaurant en museum. Een stoel ‘met’ en ‘zonder’ armleuningen, een vierkante of ronde tafel , noem maar op. Bovendien zijn deze gekleurde tuinmeubels in oneindig veel kleuren via Monique en anders te koop. Wilt u een tuinstoel in wit, groen, grijs,  turquoise of liever een zwarte tuinstoel? Een product dat geen onderhoud vraagt, niet roest en met gemak verplaatsbaar en betaalbaar is! Deze loungestoelen zijn  ook met hoofdsteun en voetenbankje annex tafeltje te koop via Monique en anders.

Geïnteresseerd in een terrasadvies of aankoop van deze tuinmeubels, neem dan contact met ons op.

Terras inrichten met buitenmeubels

Stadstuin met lounge stoel

Terras inrichten met aluminium meubels

Weerbestendige tuinmeubels

terras inrichten

Gekleurde terrasmeubels

Terras inrichten

U kunt kiezen uit een schat aan kleuren. Stapelbaar, onderhoudsvriendelijk bovendien gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal en aluminium. Dat maakt deze tuinstoelen, bijzettafel en loungestoelen ongevoelig voor alle weersomstandigheden. Deze buitenmeubels kunt u dus gerust het hele jaar buiten laten staan, ideaal als er plotseling een zonnetje doorbreekt. Alle tuinmeubels zijn met de hand vervaardigd. Bij alle getoonde tuinstoelen zijn bijbehorende kussens te bestellen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.