hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf en tuinaanleg

Tuinaanleg stijlvolle tuinen

Hoveniersbedrijf en tuinaanleg van grote tuinen en tuinaanleg van kleine tuinen. Voor een tuinontwerp van exclusieve tuinen tot uitvoering. Een top hovenier van Monique en anders heeft kennis en ervaring in huis. Die hoveniers zijn gespecialiseerd personeel met een passie voor hun vak. Het team van hoveniers beschikt over veel kennis  op het gebied van tuinaanleg en het onderhoud van grote en kleine tuinen. Op elk gebied van groenvoorziening kunnen deze hoveniers u van dienst zijn. Verder hebben wij verschillende specialisten in ons team van vijvers specialisten, beplanting specialisten tot specialisten op het gebied van tuinverlichting. Bekijk eens één van de vele tuinontwerpen die ons team van hoveniers heeft aangelegd en laat u inspireren door ons aanbod.

Geïnteresseerd en voorbeelden van grote tuinen en kleine tuinen zien, neem dan contact met ons op.

Exclusieve tuinaanleg

Een prijsindicatie is lastig te geven als uw tuinwensen nog niet helder zijn. Vakmanschap heeft een prijskaartje. Natuurlijk zijn de kosten voor de tuinaanleg  van kleine tuinen  lager dan kosten van grote tuinen. Hoeveel een tuinrenovatie kost is ook afhankelijk van de materiaalkeuze. Kiest u  bijvoorbeeld voor kunstgras of echt gras . Een ruim grasveld is prachtig en drukt uw tuinaanleg kosten. Gaat u voor grind of split? Wat wordt de ondergrond van deze halfverharding? Gebroken puin of kiest u voor een kunststof plaat met profiel gevuld met grind?

Kiest u daarnaast voor uw terras en paden voor bestrating. Of wilt u een vlonder terras aanleggen? Vlonder planken leggen op tegels is goedkoper. Maar een houten terras laten aanleggen op een stevig frame van hardhouten palen in de grond is duurzamer. Een betonnen tegel is goedkoper dan een tegel van natuursteen of keramiek. Een ceramische tegel blijft mooier en gaat veel langer mee. Kosten van een nieuwe tuin aanleggen kunt u dus beïnvloeden. Laat u adviseren door een professional. Goedkoop kan duurkoop zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *