solitaire heesters

Solitaire heesters in uw tuin

Solitaire heesters kopen

Solitaire heesters moeten nu geplant worden. Net zoals bomen , hagen en alliums. De maanden oktober tot en met eind maart – begin april zijn uitermate geschikt om uw meerstammige heesters te planten. De natuur is, zoals men in zegt , gedurende deze maanden in ‘rust’. Bovendien, niet geheel onbelangrijk, voor deze meerstammige exemplaren en grote bomen betaalt u in de zomer de ‘hoofdprijs’!

Geïnteresseerd en wilt u bomen en solitaire heesters kopen voor uw grote of kleine tuin, neem contact  met ons op!

Solitaire heesters als haag

Gaat u voor een klassieke tuin volwassen uitstraling en op zoek naar geschikte beplanting? Kies voor een grote tuin een groot formaat bomen, zoals de Gleditsia triacanthos ‘Sunburst of gaat uw voorkeur uit naar een mooie rode Beuk , de ‘Fagus sylvatica ‘Purpurea’. Of bent u meer gecharmeerd van heesters met een mooie herfst kleur, zoals de Amelancier lamarckii , of de groenblijvende opgeknipte Enkianthus perulatus, zeg het maar! De rechthoekige blokvorm geknipte Fagus sylvatica is mooi als solitaire heester, maar plaatst u een aantal van deze exemplaren op een rij,  dan heeft u bijzondere haag!

solitaire heesterssolitaire heesters

Tuinarchitect van grote en kleine tuin

Monique van Tussenbroek geeft als tuinarchitect sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten van een grote tuin en een kleine tuin.

solitaire heesters

Een goed tuinontwerp begint met goed luisteren, kijken en mooie details. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.
De totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. Samen met ervaren professionals vormt zijn een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *