tuinontwerp voor grote tuinmonique en anders

Tuinontwerp voor grote tuin

Tuinontwerp voor grote tuin met grote strakke vijver. Hoewel landelijke exclusieve tuinen dicht bij de natuur blijven.Is deze sfeertuin in de Betuwe zo ingericht zodat die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgevers. Aan de ene kant een stijlvolle tuin in landelijke stijl. Om na een hectische dag in alle rust te genieten op de wit gestuukte hoekbank met kussens . Maar ook een tuin met een luxe strakke vijver die heel fraai bij deze tuin past.  Doordat de natuur en het vrije gevoel bij landelijke tuinen het uitgangspunt zijn. Ademen onze ontwerpen voor landelijke tuinen de sfeer van het buitenleven. Kortom hoogwaardige tuinaanleg. Al met al een tuin voor liefhebbers.

Om het grote hoogte verschil in de tuin op te vangen, is in het ontwerp een aantal brede trappen opgenomen. Verder zijn de grote terrassen omsloten door lage muurtjes, afgewerkt met hardsteen en strak gevormde planten borders.

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen en wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

tuinontwerp voor grote tuin

Ontwerp van een strakke vijver

tuinontwerp voor grote tuin

Beplantingsplan voor landelijke tuin

tuinontwerp voor grote tuin

Landschapstuinen ontwerpen

tuinontwerp voor grote tuin

Moderne tuin in landelijke stijl

tuinontwerp voor grote tuin

Landelijke tuinen ontwerpen

tuinontwerp voor grote tuin

Tuinarchitect van exclusieve tuinen

Tuinontwerp voor grote tuin

Een landelijke tuin ontwerpen met mooie beplanting. Meerstammige  solitaire heesters, zoals de dakvorm Amelanchier die hoogte creëert. Gecombineerd met vaste planten en siergrassen. Alles mooi uitgelicht door fraaie tuinverlichting. Alle onderdelen in harmonie met elkaar en onderling verbonden. U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.