Grote terracotta potten

Buitenpotten exclusieve potten

Buitenpotten van terracotta, tenminste als u wilt gaan voor echte kwaliteit! Twee identieke potten in taupe kleur, maar uitgevoerd in 2 verschillende klei soorten. En dat verklaart tevens het prijsverschil. Beide hand vervaardigd en wintervaste terracotta potten kunnen ook tijdens strenge winters buiten blijven staan. De speciale kleisoort waar deze grote tuinpotten van gemaakt zijn, wordt op zeer hoge temperatuur gebakken. Hierdoor zijn deze potten voor buiten extra sterk en vorstbestendig. Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en de extra aandacht voor het procédé zijn  deze bloempotten natuurlijk  duurder dan de alledaagse terracotta potten. Of gaat uw voorkeur echter uit naar handgemaakte zwarte potten of witte terracotta potten voor op het terras of uw dakterras of balkon.

In verschillende maten via ons te koop, enthousiast neem dan contact met ons op.

Buitenpotten in taupe kleur

Deze variant terracotta pot heeft een warme, natuurlijke taupe kleur en is verschillende maten verkrijgbaar. Mooi met bijvoorbeeld een siergras, zoals de Carex en de Pennisetum, maar ook met de geliefde heester Hydrangea Annabelle ‘Incredible Strong’. Gaat u voor een klassieke variant kies dan voor een Buxus bol of de groenblijvende Ceanothus variant.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten. Wat voor potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit! Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is.