dekens

Dekens voor buiten

Dekens voor buiten in de tuin of op uw dakterras. Origineel verjaardagscadeau een plaid voor buiten en binnen. Prachtige handgemaakte bankdekens en bankkussens van gerecyclede materialen, afgewerkt met kant. Op dagen dat de zon zich wat minder uitbundig laat zien en u toch lekker buiten wilt zijn. De basis is een stoere verhuisdeken, verfraaid met luxe linten en stoffen. Een exclusief en onderscheidend product, dat naast mooi ook warm is. Vier het buitenleven! Heerlijke warme dekens voor op uw terras, bij de buitenhaard, op de boot of gewoon om onder te kruipen op uw loungebank!

De basismaat van de dekens is 200 cm bij 140 cm (kunnen onderling iets verschillen) en zijn allemaal anders.De dekens kunnen in de wasmachine gewassen worden op 30 graden.

Geïnteresseerd in prijzen, neem dan contact met ons op.

Dekens en handgemaakte plaids

Tuintrends: kussens en plaids zijn niet meer weg te denken uit in uw interieur, maar ook buiten geven ze extra sfeer, warmte en kleur. De kussens hebben een handig klein formaat van 30 x 50 cm en zijn allemaal anders. Verkrijgbaar via Monique en anders!

Voor bestellingen van dit product neem dan contact met ons op.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.