intieme stadstuin ontwerpen

Intieme stadstuin inrichten

Intieme stadstuin ontwerpen in Rotterdam is zojuist afgerond. Een tuinontwerp voor kleine binnentuin beschut en met veel zitruimte. Naast mooie planten die over een paar weken uitbundig zullen gaan bloeien ook zitstenen van terracotta, stenen poef die een uitnodigende plek in de zon zijn. In verschillende maten en natuurlijke kleuren te koop via Monique en anders. Daarnaast doet deze tuin met flagstones, gestuukte hoekbank met kussens voor buiten en de mooie zwarte tuinmeubels veel voor een fijne sfeer op het terras. Vriendelijk en uitnodigend zo moest de tuin worden met een Italiaanse touch, die een extra ontspannen sfeer geeft. Patiotuin met mooie terracotta potten, zoals deze Olijfboom in grote terracotta pot.

Geïnteresseerd in een tuinontwerp en tuinaanleg voor kleine tuinen neem dan contact met ons op.

moderne stadstuin

Strakke stadstuin ontwerpen

intieme stadstuin ontwerpen

Stijlvolle tuinen ontwerpen

Intieme stadstuin in Rotterdam

Een kleine stadstuin die mooi moest aansluiten op de woning. Stadstuin ontwerpen en inrichten. Zodat je direct een gevoel van ‘buiten’ hebt zodra je een stap op het terras zet. In overleg met de opdrachtgevers kregen de bestaande schutting en gestuukte hoekbank een warme terra rode kleur. De kleur van gastvrijheid en vriendelijkheid. Met geurige bloemen, zoals de Magnolia dicht bij het terras en planten, zingende vogels en zoemende bijen. De beplanting zal wel altijd licht en transparant blijven, zodat de ruimte niet wordt afgesloten. De tuin is een plek om even los te komen van de hectiek van de dag.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.’