parktuin ontwerpen in Wassenaar

Parktuin ontwerpen

Parktuin ontwerpen voor jezelf, bijvoorbeeld dit exclusief tuinontwerp voor landgoed, om stil van te worden. Daarom een landgoed ontwerpen. Grote natuurlijke vijver ontwerpen met naald – en loofbomen en royale terrassen. Een grote tuin ontwerpen bij landhuis, middenin de natuur. Verder kun je overal zitten, relaxen en is er van alles te zien en te ervaren. Zodra je deze parktuin instapt, maakt de drukte van alledag plaats voor diepe rust. Het uitzicht is oneindig: groene weilanden zo ver het oog reikt. Vanuit het landhuis kijk je zo het land in.  De tuin straalt een prettige rust uit die wordt gecreëerd door het uitzicht en de eenheid in mooie materialen.

Andere voorbeelden van grote tuinen bekijken?

Wilt u  een tuinontwerp voor uw grote tuin, neem dan contact met ons op.

parktuin ontwerpen bij herenhuis

Grote tuin ontwerpen bij landhuis

Parktuin ontwerpen met natuurlijke vijver

Exclusief tuinontwerp voor landgoed

Parktuin ontwerpen en aanleggen in Zeist

Villatuin laten ontwerpen

Parktuin ontwerpen

De hoge volwassen bomen en heesters geven geborgenheid waardoor je hier heerlijk verscholen kan genieten van de stilte om je heen. Een parktuin met natuurlijke privacy, als een grote open plek in het bos, omsloten door groen.
Zo loop je via een pad van prachtige natuur bestrating naar de lager gelegen jeu de boules baan die begrensd wordt door een lage groenblijvende Prunus haag . Vandaar daalt de parktuin verder naar beneden dat naar een groen eiland te midden van een grote natuurlijke vijver voert. Via een kastanje houten poort loop je weer omhoog naar een ruim terras met vuurkorf waar gegeten en gerelaxt kan worden.

De extra keuken op tuinniveau is dicht bij het zeer ruim overdekte terras met openhaard BBQ. De drie aan enkel geschoven lange tafels: een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten van een heerlijke lunch of diner. Voor een vakantiegevoel hoef je de eigen tuin niet uit!

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen  voor particulieren en bedrijven.