Landelijke tuin ontwerpen

Landelijke tuin ontwerpen in Montfoort. Zoals dit exclusief tuinontwerp voor landelijke grote tuin ontwerpen bij boerderij woning. Bijvoorbeeld het tuinontwerp in landelijke stijl in Eindhoven bij villawoning. Als tuinarchitect wil ik niet alleen iets van blijvende aard creëren. Maar de structuur van de tuin moet ook in harmonie zijn met de omgeving en de woning. Dat vraagt tijd, kennis, maar ook aandacht. Naast een ruim entree, een groot gazon zijn in deze tuin ook ruime plantenborders opgenomen. Daarnaast biedt deze tuin ook privacy door de aanplant van grote solitaire heesters en bomen. Tuinvoorbeelden bekijken van andere grote tuinen bekijken?

Ook geïnteresseerd in een tuinontwerp in landelijke stijl, neem contact met ons op.

Landelijke tuin ontwerpen in Eindhoven

Tuin in landelijke stijl ontwerpen

landelijke tuin ontwerpen

Eten uit eigen tuin

zwemvijver ontwerpen

Ontwerp voor een natuurlijke zwemvijver

Landelijke tuin ontwerpen tuinarchitect Monique en anders

Tuinaanleg landelijke tuinen in Huizen

tuinen met prairieborders

Tuinontwerp met prairieborders

Landelijke tuin ontwerpen

Een tuin ontwerpen in het buitengebied. Het is aftasten wat de opdrachtgevers willen en wat er mogelijk is. Juist dat aanvoelen vind ik heel belangrijk. Voor een kwalitatief goed ontwerp is het dus belangrijk om goed te luisteren naar  opdrachtgevers. Als dat gebeurt, borrelen de ideeën bij mij vanzelf naar boven. Ik kom dan met creatieve ideeën en oplossingen die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen.  Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van grote groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven.