Geverfd schapenvacht

Schapenvacht voor buiten

Schapenvacht voor buiten in de tuin of op uw dakterras. Bijvoorbeeld als origineel verjaardagscadeau een geverfd schapenvacht voor buiten en binnen. Gemaakt van dichte wol, waardoor deze veel comfort bieden. Maar ook prachtige handgemaakte plaids gemaakt van wol. Op dagen dat de zon zich wat minder uitbundig laat zien en u toch lekker buiten wilt zijn. Een exclusief en onderscheidend product, een IJslands natuur schapenvacht dat naast mooi ook warm is. Vier het buitenleven!

Maar weet u trouwens dat schapenvachten juist verkoeling bieden op warme dagen? Heerlijke schapenvachten en plaids voor op uw terras, bij de buitenhaard, op de boot of gewoon om onder te kruipen op uw loungebank!

Geïnteresseerd in maten en prijzen, neem dan contact met ons op.

Schapenvachten in allerlei kleuren
Witte schapenvachten
Zwart IJslands schapenvacht
wollen dekens
Plaids voor buiten en binnen

Kleurrijke schapenvachten

Schapenvachten en plaids zijn niet meer weg te denken en geven buiten extra sfeer, warmte en kleur. De schapenvachten zijn naast verschillende kleuren, te koop in een verschillende afwerking en maat: Ze zijn zijn allemaal anders! Verkrijgbaar via Monique en anders!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene verticale tuinen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’ Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.