Moderne binnentuin ontwerpen

Moderne binnentuin ontwerpen

Moderne binnentuin ontwerpen in een grote stad? Of eerder op zoek naar  een tuinontwerp voor een sfeervolle moderne patiotuin . Tuinarchitect van moderne tuinen. Zoals dit tuinontwerp voor een moderne binnentuin in Den Haag. De buitenruimte is in verschillende ruimtes verdeeld. Zwarte houten plantenbakken in verschillende hoogtes met mooie groenblijvende heesters. Hierdoor ontstaan intieme terrassen met privacy! Zo begint het tuingevoel in deze binnentuin. Elke zithoek die elk zijn eigen functie vervult in combinatie met groen. Niet alleen een verhoogd vlonder terras met kleurrijke tuinmeubels. Maar ook een eetterras van natuursteen om lang in de tuin te genieten. De tuinmeubels zijn via Monique en anders verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Goed begin van een nieuw seizoen: een compleet nieuw ingericht terras, tuin of balkon. Wij werken uitsluitend met mooie materialen. En een tuinproject is voor ons pas succesvol afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en kijken samen naar de mogelijkheden.

moderne binnentuin ontwerpen met privacy

Ontwerp voor een moderne patiotuin

moderne binnentuin ontwerpen en aanleggen

Tuinarchitect van moderne tuinen

 Moderne binnentuin ontwerpen

Houd het relaxte gevoel van het buitenleven vast! 24/7 genieten in uw grote patiotuin. Eerst ontbijten op het terras. Daarna loungen in de schaduw. Vervolgens de BBQ aan en dan aan tafel! Kiest u voor een lichte luchtige stijl of gaat uw voorkeur uit naar aardse tinten in combinatie met hout. We hebben groen nodig om lekker te kunnen leven. Buiten is het nieuwe binnen waarbij de tuin een soort van verlengde huiskamer moet worden.  Maar de drang om beide te verenigen , komt niet uit de lucht vallen. Al in de 17e en 18e eeuw werden tuinen ontworpen als verlengstuk van het huis!

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van kleine tot grote tuinen tot en met dakterrassen voor particulieren en bedrijven.