familietuin ontwerpen

Familietuin ontwerpen

Familietuin ontwerpen.Niet alleen grote moderne tuinen ontwerpen met privacy, maar ook stijlvolle tuinen ontwerpen. Een grote tuin ontwerpen in De Bilt, of uw tuin in landelijke stijl ontwerpen. Bent u van plan om binnenkort in uw tuin een zwembad aan te leggen, maar u twijfelt nog? U heeft bijvoorbeeld vragen over wet en regelgeving en uw privacy? In deze grote tuin heb ik bijvoorbeeld twee afzonderlijke hagen in verschillende hoogtes opgenomen. Maar ook twee afzonderlijke stijlvolle tuinmuren van oude metselstenen. Deze versterken niet alleen de sfeer, maar geven deze aangename leefruimte ook extra privacy. Of bent u meer op zoek naar een mediterrane tuin met zwembad?

Ontdek andere tuinvoorbeelden van grote tuinen, of neem contact met ons op.

familietuin ontwerpen

Tuin met zwembad ontwerpen

familietuin ontwerpen

Moderne tuin ontwerpen in Utrecht

familietuin ontwerpen

Grote moderne tuin ontwerpen

Familietuin ontwerpen

Leidraad bij het ontwerpen van de voortuin waren 3 bestaande monumentale bomen. Deze heb ik in een aantal snoei – stappen weer nieuw leven in laten blazen door de hovenier en worden nu ’s avonds mooi uitgelicht.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket vanaf een exclusief ontwerp tot en met beplantingsplan. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Voor een kwalitatief gedegen ontwerp pakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers . Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.