Kantoorbeplanting

Kantoorbeplanting als eyecatcher

Kantoorbeplanting in mooie terracotta pot als originele roomdivider is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld in een open kantoorruimte een gevoel van privacy te creëren zonder dat daarbij het ruimtelijk gevoel verloren gaat. Bekijk voor nog meer inspiratie onze online versie exclusieve terracotta  potten voor binnen en buiten.
De open werkruimtes in dit kantoor zorgden voor te veel onrust. Hagelwitte muren- plafonds- kasten en glazen wanden; fris en een rustige uitstraling – dat wel, maar de uiteindelijke sfeer ontbrak! Een spannend project, omdat het hier ging om een kantoorruimte op de 24ste verdieping in Den Haag. Rekening houdend met het karakter van het kantoor wilde ik dat het interieur die rustige uitstraling zou behouden.

Kantoorbeplanting in terracotta pot

Met zo min mogelijk variatie in uitstraling en kleur van de potten en planten heb ik geprobeerd een zo groots mogelijk effect te bereiken. En alles in goede harmonie met elkaar. Deze prachtige binnenpot waarbij de buitenkant mat afgewerkt is of geglazuurd. Een uniek product, want elke pot is met aandacht en de hand gemaakt. Lichte en neutrale tinten spelen onmiskenbaar een grote rol in dit recente interieur project: elke pot is uniek, omdat ieder exemplaar met de hand gemaakt is.

Bent u interieurarchitect of  als particulier nieuwsgierig geworden naar projectinrichting met planten neem dan contact met ons op.

In nauw overleg creëer ik uw groene binnen of buitenruimte die naadloos aansluit bij uw smaak en wensen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.