Ontwerpen met potten

Ontwerpen met potten

Ontwerpen met potten voor balkon

Ontwerpen met potten maken uw tuin compleet! Grote terracotta potten voor terras, balkon of serre. Met deze wintervaste potten is veel te doen: ideaal om uw tuin het hele jaar door een frisse aanblik te geven.Deze originele buitenpotten en binnenpotten verfraaien uw lobby, het entree van uw restaurant,  uw buitenterras of binnentuin. Deze unieke collectie terracotta potten zijn van een hoogwaardige kleisoort en met de hand gemaakt! Deze potten zijn chic en vanzelfsprekend wintervast en in verschillende maten en afwerkingen verkrijgbaar via Monique en anders. Een blikvanger voor zowel binnen als buiten, voor zowel grote als kleine tuinen.

Op zoek naar andere exclusieve terracotta potten of wilt uw tuin of interieur laten inrichten met potten en planten neem dan contact met ons op.

Ontwerpen met potten voor balkon

Ontwerpen met potten

Ontwerpen met potten van terracotta

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten of bakken. Wat voor soort bakken of potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit!  Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is. Vaste planten als onderbeplanting gecombineerd met klein formaat boompjes, zoals de Malus gedijen prima in grote potten. Deze beplanting vult uw tuin vanaf de vroege zomer tot en met februari met kleur! De meeste grassoorten, vaste planten en veel ‘kleine’ heesters doen het prachtig in onze grote fraaie terracotta potten.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering zien wij als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *