tuinontwerp met jacuzzi

Jacuzzi in tuin plaatsen

Jacuzzi in lounge tuin

Jacuzzi in uw tuin is natuurlijk een geweldige luxe! Relaxen in de tuin. Zo kunt u in een een wellness tuin ontwerpen met jacuzzi onder de sterrenhemel genieten van comfort en luxe ineen! Een moderne lounge tuin ontwerpen bij een moderne villa zorgt hier voor een ontspannen sfeer. Maar let er bij het plaatsen van zwembad of spabad op geplaatst dat er privacy is bij het baden. De op maat gemaakte tuinkast, Beukenhaag en de groenblijvende niet woekerende bamboe bieden voldoende privacy. In dit tuinontwerp is het spabad geplaatst op een verhoogd terras van composiet vlonder planken. Maximaal genieten van luxe ! Onze opdrachtgevers hebben een druk leven. Hun tuin is dan ook de plek om te kunnen ontspannen. Zo plaatsen we regelmatig een sauna, jacuzzi, buitendouche of een zwembad/zwemvijver in onze wellness tuinen.

U zoekt een tuinontwerp voor uw wellness tuin, neem contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

tuinontwerp met jacuzzi

Jacuzzi op vlonder terras

In dit tuinontwerp is het spa bad geplaatst op een verhoogd terras van composiet vlonder planken. Als u denkt dat lounge en wellness alleen is voorbehouden voor mensen met een grote tuin, dan vergist u zich. Door het maken van een ‘zwevend’ terras op uw dakterras worden overbelasting en lekkage gevaar voorkomen. Een goed tuinontwerp begint met luisteren, kijken en mooie details.Uw tuin moet straks niet alleen tijdloos zijn, maar ook duurzaam en in harmonie met uw wensen en de natuurlijke omgeving. Wat uw tuin straks aantrekkelijk maakt, is dat u het in die tuin naar uw zin heeft. De totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet zij als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *