stadstuin met hoogteverschil

Stadstuin met hoogteverschil

Stadstuin met hoogteverschil. Zoals deze stadstuin aan het water ontwerpen. Een tuinontwerp voor lange smalle stadstuin in Utrecht. Een tuin met niveauverschil ontwerpen kan bijvoorbeeld een tuin net even beetje extra geven. Hoogteverschillen in tuinen kunnen een tuin niet alleen spannender, maar optisch ook groter maken. Aan mij de eer om van de nood een deugd te maken en een ontwerp te maken dat minder voorspelbaar zou zijn.  Deze kleine tuin heb ik min of meer opgedeeld in verschillende ruimtes, met als doel om op deze manier meer intimiteit in de tuin te creëren.

Op het laagste deel van de tuin zit je fantastisch op groot houten vlonder terras aan het water! Meer ontwerpen voor kleine tuinen bekijken?

Voor het maken van een afspraak neem dan contact met ons op.

stadstuin met hoogteverschil

Tuinen met hoogteverschillen

vlonderterras aanleggen

Tuinontwerp met hoogteverschil

stadstuin met hoogteverschil

Tuinen met hoogteverschil aan het water

Stadstuin met hoogteverschil

Tuin met hoogteverschil ontwerpen met mooie materialen maken het verschil. Via gemetselde traptreden met gebakken waal formaat klinker kom je uit op een mooie houten vlonder met prachtig zicht op het water. De routing in deze onderhoudsvriendelijke stadstuin is ook veranderd en daardoor minder voorspelbaar geworden. Het houten vlonder terras aan het water geeft een permanent vakantiegevoel. De vlonderplanken zijn aan 4 zijden geschaafd: esthetisch veel mooier, maar bovendien is de vlonder ook op blote voeten beloopbaar!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen.’ Van grote tuinen tot dakterrassen voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.