Klassieke tuin ontwerpen

Klassieke tuin ontwerpen

Klassieke tuin ontwerpen met verschillende terrassen. Strakke lijnen en de beplanting zijn kenmerkend in dit tuinontwerp voor klassieke tuin. Ook zijn de zichtlijnen gericht op een boeiend middelpunt. De stijl die u voor uw tuin kiest, heeft niet alleen invloed op beleving en de uitstraling van uw tuin. Daarnaast wordt de romantische stijl van deze tuin ook bepaalt door de woning.  Zo kunnen de eigenaren van deze tuin vier seizoenen lang in privacy genieten van hun tuin. Omringd door volwassen beplanting en een gemetselde muur. De meerstammige heesters, zoals de Amelanchier en de Cornus kousa ‘Milky Way’ creëren ruimte. Bovendien zijn deze grote heesters beeldbepalend in dit tuinontwerp. De dakvorm Rhododendron is niet alleen groenblijvend, maar vraagt in dit stadium weinig onderhoud. Kortom een heerlijke tuin in klassieke Engelse stijl.

Nieuwsgierig naar andere tuinontwerpen? Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Klassieke tuin

Tuinontwerp klassieke tuin

Klassieke tuin

Romantische tuinen

Klassieke tuin

Tuinontwerp voor klassiek tuinstijl

Klassieke tuin aanleggen

Met deze indrukwekkende woning en bijbehorende grote tuin, mag u gerust spreken van bevoorrecht wonen. Een grote tuin met veel privacy is er voldoende ruimte gegeven om aan alle wensen van de opdrachtgevers te kunnen voldoen. Niet alleen de woning, maar ook de omgeving en de bewoners bepalen uiteindelijk  de stijl van de tuin. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.