kantoortuin

Kantoortuin ontwerpen

Kantoortuin ontwerpen met vijver vereiste in ieder geval de toegankelijkheid voor verschillende soorten klanten. Alle bezoekers moesten zich welkom voelen. In goed overleg met de opdrachtgever Lebelz is dit tuinontwerp kantoortuin verder uitgevoerd. Het ontwerp van deze bedrijfstuin valt op door zijn originele elementen. Zoals de twee strak gevormde ‘ zwevende vijver’ elementen en mooie solitaire heesters. Daarnaast de rode Beukenhaag en het plantvak met lavendelplanten. Deze buigt mee met de ronde vorm van het gebouw. Als tuinarchitect kan ik enorm afknappen bij het zien van een armoedig ingericht entree of verwaarloosde kantoortuin. Wat zegt dat over het bedrijf…!

Geïnteresseerd in een tuinontwerp voor een kantoortuin, neem dan contact met ons op.

Kantoortuin aanleggen

Uniek en toch klantvriendelijkheid willen zijn- gaan die 2 wel samen? Ik vind van wel: een verzorgd entree versterkt niet alleen de uitstraling van uw bedrijf. U geeft tegelijkertijd ook het visitekaartje af van uw bedrijf. ‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuin ontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes voor particulieren en bedrijven. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het proces en het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.