Hanglamp voor in de tuin

MOOIE TUINVERLICHTING

Originele tuinverlichting onmisbaar in stadstuin. Bijzonder leuke tuinverlichting : deze looplamp is niet alleen mooi vormgegeven. Originele buitenverlichting. Maar ook efficiënt bij het eten buiten en bovendien milieu vriendelijk . Verlichting in patio tuin is onmisbaar. Zo past deze sfeervolle buitenlamp zich aan bij uw behoefte en situatie. In de eerste plaats creëert de tuinverlichting sfeer in de tuin. Daarnaast is de looplamp te gebruiken als zaklamp en werklicht. Het enige wat gedaan hoeft te worden is de lamp uit de doos te halen en op zijn plaats te zetten. In deze stadstuin zorgt bescheiden verlichting niet alleen voor een aangename warme sfeer maar ook waar u na de schemering van kunt genieten. Looplantaarn (met of zonder ophang haak) is via Monique en anders te koop .

Wilt u optimaal omgaan met tuinverlichting, laat u door ons adviseren en neem contact met ons op!

Originele tuinverlichting in stadstuin
Looplantaarn in stadstuin
Tuinverlichting voor stadstuin
Sfeerverlichting patio tuin
Mooiste sfeerlicht voor in de tuin
Originele buitenverlichting

ORIGINELE TUINVERLICHTING

In deze omsloten binnentuin is de ruimte beperkt en daarom moet de tuinverlichting ook eenvoudig blijven en passen bij de omgeving. Zo heeft deze buitenverlichting meerdere functies in zich. Van looplantaarn, hanglamp tot sfeerverlichting. Dit binnen – en buitenlicht zorgt dan voor een ontspannen – en romantische sfeer. De essentie van tuinverlichting is het juiste evenwicht te vinden tussen praktisch en magisch.. Het moet mogelijk zijn om de weg te vinden in een donkere tuin.

Sfeervolle buitenverlichting

Looplantaarn met of zonder haak. In deze binnentuin kan deze lantaarn aan een speciaal ontworpen haak aan de hoge muren gehangen worden. Naast de micro-USB- is er ook een accu-indicator lampje aansluiting. Een volledig opgeladen accu kan energie leveren bij lage intensiteit voor ± tien uur en bij de hoogste intensiteit ± 150 uur. Laat de avonden nog wat langer duren met deze unieke looplantaarn. Door de lage en zachte verlichting ontstaat een rustgevende , relaxte omgeving. Bovendien kan deze looplantaarn op elke plaats in de tuin gebruikt worden.