Design terrasverlichting

Ontwerp lichtplan voor tuin

Lichtplan voor tuin om optimaal te genieten van uw tuin en niet alleen tijdens lange herfst- en winteravonden! Een goed verlichtingsplan laten maken, maakt de keuze voor de juiste tuinverlichting makkelijker. Een tuinontwerp met Led verlichting brengt uw tuin tot leven en verlengt de dag.
Buitenverlichting verlangt natuurlijk kwaliteit en duurzaamheid, maar als u voor armaturen buiten kiest, ga dan ook voor stijl!
Vaak wordt de toegevoegde waarde van buitenverlichting over het hoofd gezien en dat is jammer! Verlichting bepaalt functionaliteit, sfeer en uitstraling  en het is dan ook belangrijk om er goed over na te denken hoe en waarmee u uw tuin wilt verlichten.

Wilt u optimaal omgaan met tuinverlichting, laat dan door ons een lichtplan op maat maken en neem contact met ons op!

Zwarte terras vloer lamp

Sfeervolle design tuinverlichting

Zwarte lantaarn met houten handvat

Exclusieve terras verlichting

Mooie tuinverlichting

Omdat tuinen steeds vaker in de avonduren gebruikt worden, is verlichting essentieel geworden om die buitenruimte tot leven te brengen. Maar een juiste dosering is van belang. Als ik een lichtplan maak, vind ik het heel belangrijk een goed evenwicht te vinden tussen het praktische en de sfeer. Het moet mogelijk zijn om uw weg in een donkere tuin te vinden, maar uw tuin hoeft nu ook weer geen hel verlicht voetbalveld te worden!

Wie zijn tuin wil voorzien van mooie kwalitatief goede armaturen kan een beroep doen op onze expertise en om advies vragen. Afhankelijk van de grootte van het project wordt ter plekke een verlichtingsplan gemaakt. Specifieke wensen, maar ook de stijl van het huis worden in het uiteindelijke ontwerp verwerkt.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groen projecten inclusief verlichtingsplan. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.