Loungebank op maat

Loungebank op maat

Loungebank op maat ontwerpen voor stadstuin. Terrastrends een buitenbank van hardhout en nog lang niet naar binnen willen. Tuin aan het water met grote tuinbank op vlonder terras. Maximaal uitzicht over water en de tuin. Een op maat gemaakte hoekbank, een bewuste keuze  voor duurzaam materiaal en met behulp van een goed hoveniersbedrijf. Het lijkt alsof deze enorme tuinbank hier altijd heeft gestaan, één geworden met de omgeving. Een groot terras inrichten is natuurlijk fantastisch, maar vraagt ook om geschikt tuinmeubilair.

Dit meubel is door Monique en anders ontworpen en kan op maat voor uw tuin geproduceerd worden. Geïnteresseerd in andere  stijlvolle tuinbanken, neem dan contact met ons op.

Loungebank op maat

Hoekbank van hardhout

Loungebank op maat

Handgemaakte tuinbank

Loungebank op maat

Loungebank met buitenkussen

Loungebank op maat

Dakterras ontwerpen

Loungebank op maat

Het leven is goed, zowel op het houten terras als in de tuin. De tuin is dan ook geregeld het decor van een feestje met familie en vrienden. Het blijft fijn op het terras, helemaal met een lekker hapje erbij! Thuiskomen en genieten van rust en ruimte, dat is wat de opdrachtgevers voor ogen hadden. Vandaar geen uitgesproken kleuren, maar een combinatie van strakke lijnen en mooi materiaal. Als tuinarchitect wil ik ontwerpen maken met een ziel: persoonlijke tuinen, omdat u degene bent die erin leeft.

Samen met ervaren professionals vormt zij een betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel. Met als resultaat de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. ‘Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.’