cactussen

Cactussen in terracotta pot

Cactussen in mooie terracotta luxe potten. Stylen met cactussen en vetplanten. Kortom de tijd dat planten werden gebruikt om een verloren hoek in uw woonkamer op te vullen, is voorbij! Planten kunnen gerust onderdeel uitmaken van een interieur. Sterker nog, wanneer er bij het ontwerp rekening wordt gehouden met groen in uw interieur, zal dit beter tot zijn recht komen en kan het groen zelfs een blikvanger vormen. Ook kantoorplanten in mooie terracotta potten op de juiste plek maken uw bedrijfspand echt af.

Voor het maken van een afspraak voor uw binnengroen neem dan contact met ons op.

Cactussen en vetplanten

De beleving van groen wordt steeds belangrijker. ‘Ik laat me in het creatieve proces continue inspireren door ‘alles’. Ik ben altijd op zoek naar het mooie. Het begint allemaal met kijken. Ook ik voel mij prettiger en productiever met groen in de buurt. Het binnen brengen van een stukje natuur zorgt voor een levendige en frisse toets in elk interieur. Details daar gaat het om. In kleine details zie ik grootse effecten. Ik sla alles op wat ik zie. Later pas ik dat beeld dan bewust of onbewust toe.’

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en altijd voor kwaliteit kiezen.