houtopslag

Houtopslag en haardhout opslag

Houtopslag voor in de tuin en luxe tuinbank ineen als originele terrastrends. Een feest voor buiten op uw terras en tuin. Haardhout opslag van staal en via Monique en anders verkrijgbaar in 2 verschillende afwerkingen. Leuke manier voor opslag van haardhout. Originele houtopslag in Cortenstaal en zwarte uitvoering. Als tuinarchitect word ik altijd blij van eenvoud met effect en dat is precies wat dit product zo mooi maakt! Nu is het tijd om uit te pakken en niet alleen in de donkere wintermaanden, maar gewoon het hele jaar door, wat mij betreft! Deze houtopslag – zitbank maakt het buiten gevoel tot in de late uurtjes compleet!

Geïnteresseerd in de aankoop van dit product, neem dan contact met ons op.

originele tuinbank

Houtopslag voor in de tuin

Houtopslag

Waar slaat u uw haardhout op? Dit CorTen stalen meubel wordt on-geroest geleverd: door de weersinvloeden komt het roestproces pas op gang. Het kan een aantal maanden duren voordat de tuinbank annex houtopslag volledig geroest is.

Cortenstalen afwerking of coating zwart:
Horizontaal model:
Buitenmaten: LxDxH 2mx40cmx43cm
Verticaal model exclusief houten zit :
Buitenmaten: LxDxH 1mx40cmx180m

Jutten en sprokkelen tijdens een wandeling in het bos. Neem droge takken samen met droog schors mee en steek die aan in de vuurkorf of buitenhaard.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.