houten plantenbakken

Houten plantenbakken in RAL kleur

Houten plantenbakken maken uw tuin en terras net even spannender en chiquer! Voor een krachtig effect is het mooi om een aantal planten bakken op een rij naast elkaar te plaatsen. De houten bloembakken die wij verkopen staan voor stijl, functionaliteit , vormgeving en kwaliteit! Onder invloed van zon en regen verkrijgen de standaard modellen hun mooie natuurlijke grijze tint. Maar het is ook mogelijk om de bloembakken te bestellen in een RAL-kleur naar keuze.
Bent u op zoek naar een vierkant, of conisch model, zegt u het maar, alles kan!
Naast de getoonde standaard modellen kan desgewenst ook een offerte voor maatwerk voor uw tuinproject aangevraagd worden.
Geïnteresseerd in een aankoop, neem dan contact met ons op.

Houten plantenbakken bloembak

Ons assortiment houten bloempotten bestaat uit vele maten en modellen en passen we toe in onze tuinontwerpen naar de smaak van onze opdrachtgevers. Op deze wijze komt elke plantenbak perfect tot zijn recht en vormt hij een meerwaarde voor zijn omgeving en beplanting.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.