stadstuin met potten

Stadstuin met potten inrichten

Stadstuin met potten ontwerpen en aanleggen. Een moderne kleine tuin inrichten met potten. Zo een patiotuin ontwerpen die ook in de herfst en winter sfeervol is. Uw tuin ontwerpen met potten. Door middel van deze gele gekleurde terracotta potten en lage rechthoekige plantenbakken van zink.  Zodoende wordt uw tuin exclusiever en ‘spannender’. Moderne stadstuin met smaakvolle handgemaakte bloempotten en goed gekozen planten. Als tuinarchitect kies ik voor kwaliteitsproducten omdat die nooit vervelen. Deze wintervaste buitenpotten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kortom verwen uw tuin en verwen uzelf! Want uw kleine tuin moet straks niet alleen tijdloos zijn maar ook in harmonie met de omgeving. Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. In mijn ontwerpen voor kleine tuinen laat ik u zien dat het ontwerp klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw tuin beperkt is!

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van kleine tuinen, neem dan contact met ons op.

Stadstuin met potten

Moderne voortuin ontwerpen op basis van een ontwerp van ‘hard versus zacht’. Ons assortiment terracotta buiten potten en binnen potten bestaat uit vele maten en modellen. In onze tuinontwerpen passen wij die tuinpotten toe naar de smaak van onze opdrachtgevers. Op deze wijze vormen ze een meerwaarde voor uw buitenruimte.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.