stadstuin ontwerpen

Stadstuin ontwerpen binnentuin

Stadstuin ontwerpen en wel tot in de kleinste hoekjes. Kleine tuinen ontwerpen en binnentuin aanleggen in nieuwbouwwijk. De opdracht voor dit tuinontwerp kwam van Saskia en René. Zij stonden op het punt te verhuizen van een appartement naar een woning in de binnenstad. Ik overdrijf niet  dat ik hier te maken had met een kleine binnentuin. Aan de ene kant intense tuinliefhebbers aan de andere kant een zeer kleine stadstuin ontwerpen. Hoe ging ik die 2 dingen met elkaar in evenwicht brengen. Ik kreeg de opdracht om een tuinontwerp voor patiotuin te maken Een tuin met een zeer lastige vorm, want de grenzen van deze tuin liepen sterk naar binnen. Benieuwd naar Malus kleine boom voor kleine tuin?

Nieuwsgierig geworden, maar eerder op zoek naar een exclusief tuinontwerp voor een grote stijlvolle tuin neem dan contact met ons op.

Stadstuin ontwerpen van 35m2

De uitdrukkelijk wens van de tuineigenaren was een tuinontwerp te maken voor hun patiotuin met rust, ruimte, sfeer en zo veel mogelijk beplanting! Bovendien maakte de grenslijn aan de rechter kant ook nog eens een ‘wonderlijke knik’. Ik heb er naar gestreefd vergroottrucs toe te passen met het doel dat de opdrachtgevers hun tuin als ‘best wel groot’ zouden gaan ervaren . Ook heb ik originele mooimakers, zoals de tuinbank van zink annex plantenbak aan het ontwerp toegevoegd.

Samen met ervaren professionals vormt Monique en anders een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.