grote pot

Grote zwarte pot

Grote zwarte pot van terracotta. Exclusieve terracotta potten voor exclusieve tuinontwerpen. Geen getrut met al die kleine vorstbestendige potten op uw terras, entree, of dakterras ! Voor mijn tuinontwerpen vond ik maar geen perfecte XL potten voor mijn solitaire heesters en kleine bomen. Tuinontwerp met grote exclusieve potten. Handgemaakte zwarte potten en witte potten voor buiten en binnen. Robuust en indrukwekkend tegelijkertijd! Of gaat uw voorkeur uit naar Italiaanse potten in taupe kleur.

Voor vragen en bestellingen neem gerust contact met ons op!

Verkrijgbaar in een geglazuurde afwerking in de kleuren wit en zwart. Maar ook te koop in mat afgewerkte naturel aarde kleuren.

grote zwarte pot van terracotta

Zwarte bloempotten

grote zwarte pot

Exclusieve terracotta potten

Grote zwarte pot

Deze stoere bijzondere zwarte potten zijn geschikt voor zowel binnen als buitenruimtes. Mooi in zowel klassiek als in  modern ingerichte ruimtes. Toe te passen in kleine en grote groenprojecten en dus ook uitermate geschikt voor stedelijke groenprojecten. Ze kosten een paar centen, maar dan heeft u ook echt een exclusieve pot staan!

Laat u inspireren door onze handgemaakte grote exclusieve terracotta potten. Wellicht interessant voor de architecten van de publieke ruimte.  Voor de inrichting van de openbare ruimtes maar ook chic in hotels, en restaurants.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten. Wat voor potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel. Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is.