gekleurde potten

Gekleurde potten van terracotta

Gekleurde potten van terracotta die uw balkon verfraaien. Daarom deze gekleurde pot als eyecatcher in uw tuin. Daarnaast kunnen deze terracotta potten uw kantoor net even dat extra’s geven! Dat kan met deze gekleurde terracotta potten. De buitenpot is verkrijgbaar in geel, oranje en kobalt blauw. Maar ook in de kleur groen, wit en roze! Kortom deze grote handgemaakte luxe terracotta bloempotten zijn geschikt om uw grote tuin of kleine voortuin exclusiever te maken. Deze unieke groot formaat terracotta potten zijn daarnaast  winterbestendig en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zelfs zonder beplanting zijn deze tuinpotten een lust voor het oog! Ook heel stijlvol als u kiest voor een combinatie halfronde terracotta bloempot op een zinken sokkel. Als tuinarchitect kies ik voor kwaliteitsproducten omdat die nooit vervelen. Kortom verwen uw tuin en verwen uzelf! Want uw kleine tuin moet straks niet alleen tijdloos zijn maar ook in harmonie met de omgeving.

Geïnteresseerd in een aankoop van andere stijlvolle terracotta potten, neem dan contact met ons op.

Gekleurde potten op uw terras

Deze gekleurde design terracotta pot met een mooie kamerplant maken het entree of uw kantoorruimte echt af. Deze grote potten zijn voor zowel voor binnenruimtes als voor tuin en terras geschikt. Deze prachtige producten zijn eigentijds en uniek, want elke pot is met de hand gemaakt. Ongeacht de grootte van de pot is het resultaat van deze exclusieve terracotta enorm!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en altijd voor kwaliteit kiezen.