meubels openbare ruimte

Meubels openbare ruimte

Meubels openbare ruimte van terracotta. Handgemaakt straatmeubilair ook voor in uw tuin. Stadsmeubilair voor de publieke ruimte. Originele zitelementen, zoals deze zitsteen van terracotta. Fraai design tuinmeubilair en chic straatmeubilair. Niet allen interessant voor particulieren maar ook voor architecten! Geen houten meubilair, maar een hand vervaardigd zitelement van pure klei. Zo is het opvallende patroon gevormd door de knokkels van de ambachtsman. Verder is elke product uniek. Bovendien zijn deze zitelementen vorstbestendig. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar zeker te weten ook om op te zitten!

Dit tuinmeubilair is via Monique en anders te koop. Verkrijgbaar in de kleuren glazuur zilver en metallic. Uitgevoerd in twee verschillende afmetingen: doorsnee 50cm en doorsnee 70cm voor volwassenen.

Voor advies en bestellingen neem dan contact met ons op!

Meubels voor openbare ruimte

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

Exclusieve ontwerpen
‘Een ingewikkeld vraagstuk of een tekort aan ruimte daardoor word ik gepusht om creatief te zijn. Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.

In nauw overleg creëer ik uw groene buiten en|of binnenruimte.