mediterrane tuin

Mediterrane tuin

Mediterrane tuin aanleggen

Mediterrane tuin met zwembad ontwerpen of aanleggen in Nederland. Aangevuld met deze originele wintervaste terracotta potten buiten zit u er helemaal up to date bij. Een tuinontwerp met zwembad , dakplatanen en dat alles samen met de warme uitstraling van deze natuurstenen bestrating. Dan komt dat vakantiegevoel vanzelf! De dakvorm van de Moerbei bomen gaat  heel goed samen met de Beukenhaag, lavendel kleuren, siergrassen en Druif . In deze sfeer waant u zich direct in Italië of Zuid-Frankrijk!

U zoekt een tuinontwerp voor uw tuin in mediterrane stijl, neem contact met ons op.

Mediterrane tuin ontwerpen

Is het niet de hoogste tijd om uw terras of balkon aan te kleden een verzameling handgemaakte terracotta potten. Kies plantenbakken , maar beperk u tot één of 2 materialen, zoals terracotta en zinken potten, voor een harmonieus geheel. Aarzel niet om uw tuin een totaal andere functie te geven. Zoals in dit tuinontwerp waarbij het een zwembad in het verlengde van het schaduw terras ligt. Thuiskomen en buitenleven in een oogwenk en tot rust komen.

mediterrane tuin

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit; een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik bomen, heesters en planten in het tuinplan op zo’n manier dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatie lijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *