Puur natuur tuin

Kleine tuinen ontwerpen

Kleine tuinen ontwerpen door tuinarchitect. Moderne stadstuin ontwerpen in Den Haag. Stijlvolle tuinen ontwerpen, zoals deze kleine voortuin aanleggen met mooie terracotta potten en zitmeubels. Als tuinarchitect van kleine stadstuinen, streef ik naar tuinontwerpen met een ziel, omdat u degene bent die erin leeft. Zoals deze moderne kleine  stadstuin ontwerpen met originele  houten tuinbank. Dit als speciaal item voor deze intieme stadstuin ontwerpen.  In mijn ontwerpen geef ik ruimte aan uw wensen; wat wilt u als gebruiker? Daarnaast werk ik graag met hoogwaardig materiaal en exclusief tuinmeubilair van terracotta. Uw kleine tuin moet straks niet alleen tijdloos zijn, maar ook in harmonie met de omgeving. Het belangrijkste, wat een tuin volgens mij uiteindelijk echt aantrekkelijk maakt, als u het in die tuin naar uw zin heeft. Het begrip ’thuis’ staat voor mij voor ontspanning en rust. Zorgeloos genieten, daar gaat het om!

Nieuwsgierig naar een andere voorbeelden van kleine tuinen, neem dan contact met ons op

kleine tuinen ontwerpen in Utrecht

Een tuin in de stad ontwerpen

Romantische tuin 

kleine tuin ontwerpen

Planten voor kleine tuin

Tuinontwerper stijlvolle moderne tuinen

Water in de tuin

Fontein in stadstuin

Tuin met potten

Planten voor kleine achtertuin

Tips voor kleine tuinen

kleine tuinen ontwerpen en inrichten

Kleine stadstuin in Den Haag ontwerpen

Kleine tuinen ontwerpen

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. Deze houten tuinbank en terracotta pot zijn met de hand en het hoofd gemaakt en maken deze binnentuin helemaal af. In mijn ontwerpen voor kleine tuinen laat ik u zien dat het ontwerp klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw tuin beperkt is!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’ Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.’