tuinmeubels van terracotta

Tuinmeubels van terracotta

Tuinmeubels van terracotta voor kantoortuinen. Bijvoorbeeld Nederlandse architecten die musea ontwerpen. Maar ook voor architecten die bedrijfsruimtes ontwerpen. Deze terracotta zitelementen zijn daarnaast uitermate geschikt voor de particuliere tuin. Niet alleen vorst bestendig, maar ook in maat, vorm en kleur. Zo kunnen bezoekers, uw klanten of werknemers even een pauze nemen. Maar ook genieten van een mooi uitzicht. Drie soorten zitmeubels van terracotta en kleuren. De meest populaire producten zijn de oversized kiezelstenen. Niet vreemd gezien hun speelse karakter. Ze stralen terwijl ze dienst doen als zitplaatsen. Maar ook het terracotta meubel met houten zit is prachtig! Beide zitmeubels zijn verkrijgbaar in de 4- naturel terracotta kleuren.

Voor meer inspiratie bekijk onze online versie en neem daarna contact met ons op.

terracotta tuinmeubelen

Tuinmeubels van terracotta

Naast de keuze uit de 4 – naturel kleuren kan er voor het derde soort zitmeubel gekozen worden uit een serie van diverse oppervlakte kleuren. Die worden als een dun laagje klei op de buitenkant van de ongebakken terracotta aangebracht . Vaak zijn hier kleurende oxiden aan toegevoegd. Gebruikt als accenten om de vorm van deze terracotta zitmeubels te verfraaien. Zo kan een deel van het model bedekt worden, maar soms ook volledig. Deze oppervlakte kleuren worden op uw verzoek aangebracht.

Elk terracotta product wordt afzonderlijk en volledig met de hand gemaakt door professionele ambachtslieden. In een mal, gedroogd en daarna aan de buitenzijde bewerkt en in 3 in de oven gebakken. Met behulp van verschillende oxides worden prachtige kleuren toegevoegd. Resultaat van deze toewijding: zeer duurzame, architectonische elementen die helpen uw tuin, binnen- en buitenruimtes de juiste sfeer te verlenen.
Gemaakt van een hoogwaardige klei – soort, het materiaal waar deze producten van zijn gemaakt, geeft structuur en sterkte aan het object, het ontwerp. Duurzaam en bestand tegen de voortdurende blootstelling aan UV- stralen, vocht en vorst, dat maakt deze producten een levenslange ervaring van plezier.

Levertijd is ongeveer 8 – 10 weken.