potten en bakken

Potten en bakken zinken bakken

Potten en bakken van zink voor tuin en dakterras. Bent u op zoek naar een grote vierkante zinken bak of bent u meer gecharmeerd van halfronde bloempotten: in welke vorm wilt u ze hebben? Deze exclusieve dubbelwandige wintervaste tuinpotten voor binnen en buiten zijn vorstvrij, handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen. De standaard potterie van zink hebben een stoere brede rand van 4 tot 10 cm. Alle zinken tuinpotten worden standaard met een waterafvoer geleverd, maar kunnen voor interieurs ook zonder waterafvoer geproduceerd worden. Naast onze standaard maten maken wij op aanvraag ook maatwerk.

Bent u op zoek naar kwaliteit en naar unieke potten , of bent u geïnteresseerd in een ontwerp of advies neem dan contact met ons op.

Potten en bakken van zink

Bent u op zoek naar vierkante bakken, rechthoekige bakken , zuilvormig, of gaat u toch meer voor ellipsvormig? Combinaties van zink en gekleurd terracotta zijn ook fraai, zegt u het maar, alles kan!

Onze zinken potterie wordt standaard met een waterafvoer geleverd, maar kan voor uw interieur ook zonder waterafvoer geproduceerd worden.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.