bijzondere potten

Bijzondere potten designpotten

Bijzondere potten en originele bloempotten zoals deze design planten pot. Deze bijzondere plantenpotten blijven altijd mooi en zijn daarom een tijdloos. Bovendien verkopen echt mooie potten zichzelf ! Kamerplanten en bloempotten. Maar deze handgemaakte terracotta potten hebben in uw interieur niet per se planten nodig. Het zijn namelijk kunstwerken op zich! Of u nu kiest voor stylen met of zonder planten. Eigenheid en creativiteit staan in ons assortiment terracotta potten hoog in het vaandel. Over elk model is door ontwerper en vakman 100% nagedacht.Deze binnenpot is verkrijgbaar in antraciet en zilver metallic en 4 verschillende maten. Ook op zoek naar mooie bloemen vazen?

Geïnteresseerd in een aankoop of in een advies met interieurbeplanting, neem dan contact met ons op.

Bijzondere potten

Deze prachtige producten zijn bijzonder en uniek, want elke pot is met de hand gemaakt. Opvallend is het patroon. Dit is de afdruk van de knokkels van de hand van de ambachtsman die de pot gemaakt heeft. Het formaat van de pot is bijzaak, maar het resultaat van deze terracotta binnenpot is enorm! Verkrijgbaar in antraciet en zilver metallic en 4 verschillende maten. Gemaakt met hoofd en hart!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling die naadloos aansluit bij uw smaak!

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en altijd voor kwaliteit kiezen!