kantoorplanten

Kantoorplanten en interieurbeplanting

Kantoorplanten in mooie potten versterken uw imago. Wij zijn specialist op het gebied van het inrichten van kantoorruimtes met kamerplanten. Zo wordt elk ontwerp door ons afgestemd op de aanwezige sfeer. Daarmee krijgt uw bedrijf niet alleen een uitgesproken eigen gezicht. Maar ook groene werkplekken met stijlvolle kantoorbeplanting. Naast het ontwerp, selecteren wij ook soms stoere dan weer klassieke terracotta potten , afhankelijk van de stijl. Daarmee creëren wij een prettige uitstraling  in uw kantoor. Centraal staan uw wensen en de behoeftes van uw mensen. Daarnaast het duurzaam vergroenen van gebouwen. Mooie kantoorplanten om uw kantoor een goede uitstraling te geven.

Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Kantoorplanten en kamerplanten

Kantoorplanten en interieurbeplanting in exclusieve terracotta potte, afgestemd op de sfeer en inrichting va uw kantoor! Naast het inrichten van buitenruimtes ontwerpt Monique en anders ook projecten met potten en planten voor binnen. Omdat elk project weer anders is, blijf ik scherp. Van stijlvol, strak tot eigentijds sfeervol. Bij het eerste gesprek neem ik de locatie in mij op en ga ik in op uw wensen en vragen. Ook bespreken wij de beoogde tijdsplanning en het budget waarbinnen de plannen gerealiseerd moeten worden.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Voor buitenruimtes en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’ Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en altijd voor kwaliteit kiezen.