vlonder maken

Vlonder tuin aan het water

Vlonder tuin aan het water plaatsen voor tuinontwerp aan het water. Zoals in deze tuin: ontwerp met vlonder en verhoogd houten terras. Verhoogd terras van geschaafde hardhouten vlonder planken. Of gaat uw voorkeur uit naar composiet vlonder planken. Aanleg vlonder met 3 bomen, de Pyrus salicifolia ‘Pendula’, zorgen niet alleen voor een prettige schaduw, maar brengen ook een belangrijk verticaal element in het ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

vlonder maken

Vlonder aan het water

vlonderterras

Stijlvolle tuin met overkapping

vlonder maken

Tuin aan het water in Montfoort

vlonder maken

Planten langs waterkant

vlonderterras

Houten terras aan het water

Houten terras aan het water

Heerlijk lang buiten leven op  een buiten terras grenzend aan het water. Om te kunnen genieten van alle ruimte en stilte om u heen. Met een prachtig uitzicht over het water. Een goed tuinontwerp moet zeker mooi zijn, maar ook functioneel. Uw tuin moet tenslotte een plek zijn waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Relaxen en plezier maken, gaan dan vanzelf ! Heeft u de natuurlijke vijver met vlonder van composiet planken al gezien?

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het proces en het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.