luxe tuinbank

Luxe tuinbank van zink

Luxe tuinbank is niet alleen mooi in uw tuin maar ook op uw dakterras. Want deze tuinbank van zink is zowel binnen als  op uw terras te gebruiken. Deze exclusieve buitenbank met plantenbak ineen vergroot niet alleen uw zitcomfort op uw balkon. Maar ook in musea, hotels en andere publieke ruimtes is deze buitenbank een fraaie maar ook functionele blikvanger. Uw kleine tuin ontwerpen met deze mooie tuinbank maakt uw stadstuin af ! Ook mooi in combinatie met terracotta potten. Mar ook de manier om uw besloten ruimte te creëren. Deze stoere zinken buitenbank wordt met de hand gemaakt en is in 2 afmetingen via Monique en anders te koop.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit exclusieve zitelement of kies u voor andere tuinmeubels, neem dan contact met ons op.

Luxe tuinbank met planten

In zowel moderne als klassieke tuinen een eye catcher. Hoe dicht wilt u naast uw favoriete heester of kamerplant zitten? Dit meubel wordt standaard met een waterafvoer geleverd, maar kan voor interieurs ook zonder waterafvoer geproduceerd worden. In 2  maten verkrijgbaar: LxDxH: 132cm x 66 x 44 en
LxBxH: 198cm x 66 x 44.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en alles moet perfect afgewerkt zijn’.