houten tuinbank

Houten tuinbank

Houten tuinbank voor buiten is als speciaal item voor deze intieme kleine stadstuin ontworpen. Stadstuin met loungebank op maat gemaakt. Als tuinarchitect wil ik ontwerpen maken met een ziel: persoonlijke tuinen, omdat u degene bent die erin leeft. In mijn ontwerpen voor exclusief tuinmeubilair geef ik ruimte aan uw wensen; wat wilt u als gebruiker. Uw luxe tuinmeubelen moeten straks niet alleen tijdloos zijn. Maar het liefst ook duurzaam en in harmonie met de omgeving. Het belangrijkste, wat een tuin volgens mij uiteindelijk echt aantrekkelijk maakt, als u het in die tuin naar uw zin heeft . Het begrip ’thuis’ staat voor mij voor ontspanning en rust. Zorgeloos genieten, daar gaat het om!

Nieuwsgierig naar deze handgemaakte loungebank met buitenkussens, neem dan contact met ons op.

houten tuinbank

Luxe tuinbank

houten tuinbank

Op maat gemaakte tuinbanken

Houten tuinbank

Houten tuinbank en exclusief tuinmeubilair. Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. Deze houten tuinbank en terracotta pot zijn met de hand en het hoofd gemaakt en maken deze binnentuin helemaal af. In mijn ontwerpen laat ik u zien dat de basis klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw tuin beperkt is!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.’Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap.’