grote witte bloempot

Grote witte bloempot met boompje

Grote witte bloempot voor kleine boom. De sierappel Malus Red Sentinel is de topper als het gaat om charme en ecologie.  In de loop van de herfst blozen zijn sierappeltjes heftiger. Klein boompje voor patiotuin of boom voor kleine tuin maar ook heel geschikt om in deze hoge grote witte grote witte wintervaste potten te plaatsen op uw terras  Of gaat uw voorkeur meer uit naar zwarte potten of taupe gekleurde buitenpotten? Deze sierappel kan zowel in de volle grond maar dus ook in deze fraaie conisch gevormde terracotta pot geplaatst worden. Geniaal idee om deze boom in een grote pot te plaatsen!

Geïnteresseerd in de aankoop van deze of andere stijlvollen terracotta potten, neem dan contact met ons op.

In de lente krijgt de Malus boom prachtige bloesem nog voordat het blad ontstaat, zoals deze Malus ‘Evereste’ met witte bloesem. Na de bloei komen de sierappeltjes aan de boom die naarmate het seizoen vordert verkleuren: variërend van geel, oranje tot rood. Pas wanneer de vorst er overheen is gegaan, worden deze sierappeltjes zacht. Dat is fijn voor vogels die in de winter weer iets te eten hebben.

Grote witte bloempot

Sierappelbomen in de zogenaamde zwarte container pot zijn het hele jaar door ons leverbaar en kunt u ook het hele jaar planten … dat wil zeggen als het niet vriest! Laat het snoeien aan deze sierappel achterwege. De kroon is fraai van zichzelf en het snoeien daarvan is zelden nodig. Snoeien leidt al gauw tot het uit balans raken van de kroon.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.