exclusieve pot

Exclusieve pot handgemaakt

Exclusieve pot voor binnen en buiten waar u een goed gevoel bij heeft. Maar dan een bijzondere en opvallende collectie binnenpotten en buitenpotten. Voor inspiratie bekijk onze online nieuwsbrief buitenpotten en binnenpotten. Mooie exclusieve potten verkopen zichzelf en blijven altijd mooi! Deze handgemaakte grote bloempotten hebben in uw interieur en buiten op uw terras niet per se planten nodig. Het zijn namelijk kunstwerken op zich! Eigenheid en creativiteit staan in ons assortiment terracotta potten hoog in het vaandel. Over elk model is door de ontwerper en vakman 100% nagedacht!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Exclusieve pot voor binnen

Maar ook voor buiten. Deze prachtige binnenpot ( en fruitschaal) is aan de binnenkant afgewerkt met wit glazuur. Een uniek product, want elke pot is met de hand gemaakt. In de mallen wordt met de hand de klei gelegd en aangestamt. Wanneer die bijna droog is, wordt de mal eruit gehaald en de gewenste structuur aan de buitenkant aangebracht. Daarna gaan de terracotta potten de droogkamer in om in ovens te worden afgebakken. Ze blijven daar 24 uur staan, waarbij de temperatuur langzaam oploopt tot de hoogste stand, om na een half uur weer langzaam te worden afgebouwd. Het resultaat: exclusieve terracotta potten voor binnen (afgewerkt met witte glazuurlaag) en buiten met een eigentijds en tijdloos karakter.Verkrijgbaar in verschillende maten!

 

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

In nauw overleg creëer ik uw groene buiten en|of binnenruimte die naadloos aansluit bij uw smaak.