bostuin ontwerpen

Bostuin ontwerpen en genieten

Bostuin ontwerpen om zo het hele jaar door te genieten op uw overdekt buitenterras! Goed voorbeeld van  een geweldige buitenruimte waarin ontspannen vanzelf gaat!  Grote bostuin aanleggen. Deze grote tuin ademt niet alleen rust uit dankzij de neutrale en mooie beplanting en een onbelemmerd uitzicht. Maar deze tuin met veranda en tuinhuis  biedt ook ruim zitcomfort. Verder is bij deze klassieke woning schaduwrijke beplanting opgenomen.  Een tuin met organische vormen ontwerpen en veel gazon. Rust maar toch genoeg te beleven en voldoende ruimte om te spelen voor de kinderen.

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

bostuin

Moderne bostuin

bostuin aanleggen

Bostuin bij modern herenhuis

bostuin

Tuin bij herenhuis

bostuin

Aanleg bostuinen

bostuin

Schaduwtuin ontwerpen

Bostuin ontwerpen

In dit tuinontwerp waar zitcomfort een centrale plaats inneemt, is volop ruimte voor ultiem relaxen en om lange dagen buiten te leven. Wat niet wil zeggen dat er geen ruimte is voor groen. Integendeel. Een terrastuin met onderhoudsvriendelijke beplanting die er ook in de winter goed uitziet. Een bostuin moet mijns inziens afwisselend open en besloten zijn  Door de juiste opbouw in de beplanting ontstaat een ‘ ‘spannende’ tuin. Daarin zijn besloten gedeelten afgewisseld met meer open stukken. Paden, doorkijkjes en zichtlijnen zorgen voor structuur. Een bosachtige tuin met mooie natuurlijke planten. Beplanting bepaalt de sfeer in uw bostuin. Afwisseling in hoogte en transparantie van de beplanting zorgt voor de juiste balans in uw tuin. Variatie in bloeitijden en wintergroene planten laten de afwisseling in seizoen zien.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp en beplantingsplan tot en met de uitvoering. De keuze is aan u!