Dakterras

Dakterras ontwerpen

Dakterras ontwerpen van hardhout in lounge sfeer. Ontwerp en aanleg van daktuin. Daktuin ontwerpen in Amsterdam met kleine hoogteverschillen, zodat het ontwerp net even spannender wordt. Zoals dit verlaagd houten terras met grote loungebank met handgemaakte buiten kussens.  Zo kunt u genieten op uw eigen stukje groen middenin de stad. Uw terras inrichten en ontwaken in de buitenlucht met een lekkere kop koffie of thee. Vakantie in eigen stad. Zelfs in de winter is het prima vertoeven op dit ruime balkon. Even naar buiten lopen, gaan zitten in de zon of juist in de schaduw, net waar u zin in heeft. Even in het moment zitten op de handgemaakte exclusieve terracotta zitmoments. Ook ’s avonds en in de winter is het prachtig buiten mede dankzij uitgekiende sfeerverlichting.

Op zoek naar een balkon ontwerp op maat, mooie originele terracotta potten, neem dan contact met ons op!

Dakterras

Daktuin aanleggen

Dakterras

Ontwerp en aanleg daktuin

Dakterras ontwerpen en aanleggen

Ontwerp balkontuin

Dakterras stad exclusief ontwerp

Bamboe wordt hier gebruikt om privacy en een groene wuivende oase te creëren. Groen blijvend, sterk en ritselend in de wind. Hier geplant in een houten bak over de gehele breedte van het terras en voorzien van automatische beregening. Water geven blijft nu eenmaal belangrijk! Fargesia’s zijn een niet woekerende soort en geschikt voor bakken.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

Voor een kwalitatief gedegen ontwerp pakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers . Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.