bedrijfstuin ontwerpen

Bedrijfstuin ontwerpen

Bedrijfstuin ontwerpen voor uw kantoor doet er echt toe. Een bedrijfstuin aanleggen betekent niet alleen een verzorgd entree. Maar u geeft uw bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf.  Een kantoortuin ontwerpen tot met het bedrijfsbord. Zo wordt alles in goed overleg uitgevoerd. En daarmee geeft u uw visitekaartje af! Een doordacht beplantingsplan beperkt bijvoorbeeld niet alleen het onderhoud. Maar versterkt ook het product dat u verkoopt. ‘Veel te vaak is een bedrijfstuin rond kantoorpanden saai. Met weinig maar vooral heel armoedig groen en veel steen. Een goed ontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp voor een bedrijfstuin, neem dan contact met ons op.

bedrijfstuin ontwerpen

Bedrijfstuin ontwerpen en aanleggen

bedrijfstuin ontwerpen

Kantoortuin ontwerpen

bedrijfstuin ontwerpen

Tuinaanleg entree kantoortuin

Bedrijfstuin ontwerpen

De hier toegepaste bomen creëren niet alleen hoogte. Maar deze Amberboom heeft van alle bomen wellicht de mooiste herfstkleuren. Die herfstkleur kan variëren van rood met geel tot oranje en paars. Is de standplaats vochtig dan kleurt het blad meer violet. Dit alles mooi gecombineerd met de rustige, warme kleur van rode blokvorm Beukenhaag. Een goed ingerichte buitenruimte en doordacht beplantingsplan beperken het onderhoud. Door niet alleen rekening te houden met mooie bestrating maar ook met de afvoer van het hemelwater!

Een verzorgd entree geeft uw bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf. Functionaliteit en aandacht voor het visuele aspect. Een aantrekkelijke buitenruimte met het juiste meubilair heeft ook op uw werknemers een positieve uitwerking.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor bedrijven en particulieren. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service. De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.