witte pot

Witte pot van terracotta

Witte terracotta pot

Witte pot met een mooi decoratief boompje. Kleine bomen zijn ook geschikt om in hoge grote zwart geglazuurde terracotta potten te plaatsen. Deze sierappel kan in grote én kleine tuinen in de volle grond of in fraaie taupe gekleurde terracotta potten geplaatst worden. In de lente krijgt de Malus boom prachtige bloesem nog voordat het blad ontstaat, zoals de Malus ‘Evereste’ met witte bloesem. Na de bloei komen de sierappeltjes in de herfst aan de boom die naarmate het seizoen vordert verkleuren variërend van geel, oranje tot rood. De Malus Red ‘Sentinel’ heeft misschien wel de mooiste bloesem en dankt zijn naam aan zijn rode sierappels.

Wij richten graag uw tuin , interieur of werkruimte in met potten en groen. Voor het maken van een afspraak neem dan contact met ons op.

Witte pot met kleine boom

Sierappelbomen in de zogenaamde zwarte container pot zijn het hele jaar  door ons leverbaar en kunt u ook het hele jaar planten … dat wil zeggen als het niet vriest! Laat het snoeien aan deze sierappel  achterwege. De kroon is fraai van zichzelf en het snoeien daarvan is zelden nodig. Snoeien leidt al gauw tot het uit balans raken van de kroon.

grote witte bloempot

Luxe witte terracotta pot

witte pot

Sierappel in terracotta pot

Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.’

Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling. ‘Mijn ontwerpen moeten mooi én tijdloos zijn! Het zit vooral in de details en ‘natuurlijk’ hoogwaardig materiaalgebruik in combinatie met vakmanschap. Over elk detail moet zijn nagedacht en perfect afgewerkt zijn’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *