Wat is belangrijk bij tuinontwerp

Wat is belangrijk bij tuinontwerp

Wat is belangrijk bij tuinontwerp landelijke tuin? Bijzonder toch zo’n verwelkende tuin, want ik zie er evenveel schoonheid in als in een zomertuin in volle bloei. Doe bijvoorbeeld inspiratie op en laat uw plantenborder ontwerpen. Nu de temperaturen weer stijgen, gaan we massaal naar buiten. Laat u daarom inspireren door de natuur en ga de tuin in om te genieten van de stilte in de natuur. Zo ontstaat er niet alleen ruimte voor nieuwe tuinideeën maar ook voor creativiteit. Gaan uw groene vingers jeuken van dit lekkere weer? Kom mee de tuin in en kijk wat er nu bloeit en groeit. Wat kunt u doen, zien en ontdekken!

Wilt u  een doordacht beplantingsplan laten maken door een tuinarchitect? Neem gerust contact met ons op!

Laat uitgebloeide planten en siergrassen nog even staan.Verdord zien ze er nog prachtig uit! Planten en verplanten van heesters en bomen kan nog steeds in deze periode waarin de natuur zich heeft teruggetrokken en zich bezint. Eigenlijk doet de natuur ons voor hoe we tijd voor onszelf kunnen nemen. Niet alleen om te kunnen opladen, maar ook om te verstillen, los te laten en zo ruimte te maken voor nieuwe plannen. Niet allen bij ons, maar ook onder de grond gebeurt er al van alles.

Wat is belangrijk bij tuinontwerp
plantenborder ontwerpen.
Wat is belangrijk bij tuinontwerp
Belangrijk bij tuinontwerp landelijke tuin
Wat is belangrijk bij tuinontwerp
Verwelkende herfsttuin
Wat is belangrijk bij tuinontwerp
Laat uitgebloeide planten en siergrassen staan

Wat is belangrijk bij tuinontwerp

In de regel worden er in siertuinen te veel bomen en heesters op een kleine ruimte geplant. Soms omdat u snel resultaat wilt hebben, of omdat u snel resultaat wilde hebben. De noodzaak om te snoeien bij sierbomen en heesters is dus vaak het gevolg van een ondoordacht beplantingsplan. Vakkundig snoeien is trouwens niet eenvoudig, iedere soort vraagt zijn eigen aanpak. Let in de vaste plantenborders op met de aanwezigheid van nog niet zichtbare maar al wel ontwikkelende planten. De neuzen van bolgewassen die nu zo’n beetje boven de grond komen , zijn enorm kwetsbaar. En dat geldt ook voor andere vroeg opkomende bloeiers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *