voortuin

Voortuin ontwerpen

Voortuin met niveauverschil

Voortuin ontwerpen met hoogteverschil.  Stadstuin met hoogteverschil ontwerpen terwijl de woning op een aanzienlijk hoger niveau lag dan de openbare weg. Een onderhoudsvriendelijke stadstuin ontwerpen waarbij de voortuin één geheel zou blijven. Hier stond ik voor een creatieve uitdaging! Hoogteverschillen oplossen in een tuin op een functionele en originele manier. Zo heb ik de overgang van hoog naar laag heel geleidelijk laten verlopen. In het ontwerp en tuinaanleg is het enorme hoogteverschil uiteindelijk door een zogenaamde ‘luie’ trap overbrugd.

Kijk voor inspiratie naar onze tuinontwerpen en neem daarna contact met ons op.

Voortuin met hoogteverschil

Verder maken een groot grasveld en rustige, sterke en gezonde planten met een lange bloei deze tuin met niveau verschil helemaal af! In dit beplantingsplan is gebruik gemaakt van een klein assortiment van sterke planten die zich bewezen hebben.

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit;een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. In mijn ontwerpen laat ik u zien dat de basis structuur klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw stadstuin groot of beperkt is.

 voortuin

Onderhoudsvrije voortuin ontwerpen

 voortuin

Stijlvolle voortuin ontwerpen

Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik bomen, heesters en planten in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met luxe uitstraling.

Samen met ervaren professionals vormt zij een betrokken team met korte communicatie lijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *