tuinadvies

Tuinadvies

Tuinadvies

Tuinadvies voor grote tuinen of tuinadvies op maat voor stadstuinen. Soms bent u namelijk al geholpen met een paar goede tuintips om uw tuin weer die frisse uitstraling te geven. Tijdens het adviesgesprek loopt u met een professional door uw grote of kleine tuin en krijgt u tips over oplossingen, ontwerp adviezen en plant ideeën. Daarnaast doet u inspiratie op met nieuwe ideeën. Waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt gaan. Bij zo’n tuinvisite hoort dus geen tuinontwerp, geen volledig beplanting plan en geen schaaltekening. Ons tuinbezoek wordt afgerond met een ‘ideeën boekje’ dat u per email in een PDF-bestand na afloop krijgt toegestuurd. Een bezoek duurt maximaal 1.5 uur en kost  € 450,00 inclusief btw en het kleine ‘ideeën boekje’.

Bent u geïnteresseerd in een tuinadvies, neem dan contact met ons op.

Voor reisafstanden meer dan 90 km voor de heen – en terugreis wordt een bijtelling in rekening gebracht.

Tuinadvies

Kortom Monique en anders neemt uw tuinzorgen weg, zodat u weer onbekommerd van uw particuliere tuin of kantoortuin kunt genieten! Of het nou om een exclusieve tuin gaat, een stadstuin voor  uw nieuwe woning, wij adviseren u graag. Bij Monique en anders kunt u terecht voor advies, een tuinontwerp, tuinaanleg en het onderhoud van een particuliere tuin. Maar wij voorzien u namelijk ook graag van adviezen. Onze experts met passie voor het vak hebben verstand van zaken en kunnen u van waardevol tuinadvies voorzien. Wij adviseren u graag over de volgende punten: tuininrichting, tuin en terras, tuininspiratie, beplanting advies, verlichtingsadvies, beregeningsplan en onderhoudsplan.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene projecten voor particulieren en bedrijven.’

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buitenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *