stijlvolle tuinen ontwerpen

Stijlvolle tuinen ontwerpen

Stijlvolle tuinen ontwerpen

Stijlvolle tuinen ontwerpen. Als ambassadeur van tuinen en waardering voor een exclusief tuinontwerp wordt u vanaf nu beloond. Als tuinarchitect van stijlvolle tuinen heeft Monique en anders zich laten inspireren door tuinliefhebbers zoals u. Daarom introduceert het tuinontwerpbureau een breed scala aan verrassingen. Terwijl u blijft genieten van uw tuin of dakterras, kunt u als tuinliefhebber doorgroeien bij Monique en anders. Hoe hoger uw status hoe meer u wordt beloond met exclusieve verrassingen.

Connaisseur de start van een bijzondere tuinbeleving. U bent connaisseur als u in het verleden uw tuin heeft laten ontwerpen door Monique en anders of voor het eerst een tuinontwerp laat maken door ons. Maar ook wanneer u op deze pagina de Facebook bedrijfspagina van Monique en anders liked, wordt u automatisch connaisseur. Daarmee begint een voorproefje van iets bijzonders.

Nieuwsgierig geworden naar tuinvoorbeelden van  grote tuinen of kleine tuinen ?

Stijlvolle tuinen en voordelen

Met de tijd waardeert u de kunst van een goed tuinontwerp steeds meer. Monique en anders bekent kleur en bedient een specifieke doelgroep met gevoel voor passie volle tuinontwerpen. U bent connaisseur en wordt Expert als u vervolgens vanaf januari 2020, 1 nieuw tuinontwerp opdracht voor Monique en anders aanbrengt.

Als expert profiteert u eenmalig van een keuze uit:

  • 1 gratis handgemaakte luxe potten van terracotta uit de serie Ø 23,5 x h 32cm;
  • gratis van een smaakvolle kleine appelboom in cadeau verpakking verstuurd naar uzelf of bijzonder persoon;
  • Eenmalig € 50,00 op uw rekening;

U waardeert de originele ontwerpen van Monique en anders als resultaat van zorgvuldige aandacht en expertise. U bent expert en wordt Ambassadeur als u vanaf januari 2020 in totaal 2 nieuwe tuinontwerp opdrachten voor Monique en anders aanbrengt.

Als ambassadeur  profiteert u eenmalig van een keuze uit:

  • gratis 1x handgeschilderde glazen vaas ;
  • 2x gratis tuinonderhoud: 1x voorjaar + 1x winterbeurt;
  • hagen soorten gratis haag van 1m1 smaakvolle kleine appelbomen;

Ambassadeur  Is de hoogst haalbare status als klant van Monique en anders. Enthousiast geworden, neem voor de overige voorwaarden contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *