Stijltuinen ontwerpen

Stijltuinen ontwerpen

Stijltuinen ontwerpen

Stijltuinen ontwerpen door tuinarchitect. Zoals dit ontwerp voor grote tuin met privacy in het zuiden van Nederland. Een exclusief tuinontwerp in landelijke sfeer . Zoals deze luxe tuin ontwerpen met verschillende zitplekken. Om de hele dag van te genieten, in de zomer én in de winter. Zo begint het onthaasten zodra je deze tuin instapt. Bovendien een tuin waarbij de omgeving in balans is en waarbij je optimale rust ervaart. Een tuin met privacy , eenheid en toch diversiteit. Zo is in deze tuin bedoeld, naast stapelmuurtjes, doorkijkjes. Met beplanting die bij elkaar past, is ook veel rust en harmonie gecreëerd .

Het grote gazon zorgt voor ruimtelijke werking. Verder zorgt de tuin het hele jaar door voor een mooi uitzicht vanuit de woning.

Bent u geïnteresseerd in andere grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

stijltuinen ontwerpen

Sfeervolle tuinen ontwerpen

Stijltuinen ontwerpen

Exclusieve tuinen ontwerpen in Woerden

Stijltuinen ontwerpen door tuinarchitect

Stijlvolle tuinen ontwerpen

Stijltuinen ontwerpen

Ontwerp grote tuin in landelijke sfeer

Stijltuinen ontwerpen

Er zit veel rust en harmonie in deze tuin. In de tuin valt het hele jaar door iets te beleven. Omdat er gekozen is voor een aantal wintergroene planten. Als ik een tuin ontwerp, probeer ik mij altijd voor te stellen hoe hij er in de winter uit zal zien.

Zowel de zij-tuin als de achtertuin lopen mooi in elkaar over en vormen één geheel. Ook zijn er lange zichtlijnen in dit tuinproject gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een gevoel van ruimte. In deze tuin zit je zelden op één plek om te genieten. In deze tuin loop je liever over de aangelegde graspaden nog een rondje. De eenvoudige, maar sfeervolle vuurplek is gemaakt van gekapte boomstammen en oude stenen. Deze is bewust achterin de tuin gecreëerd. Zo kan er gemakkelijk een vuurtje worden gestoken zonder de buren tot last te zijn. Bovendien zo geplaatst dat hij uitzicht biedt op de gehele tuin!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *