ontwerp grote tuin

Ontwerp grote tuin

Ontwerp grote tuin in landelijke stijl. Tuinontwerpen voor grote tuinen, zoals dit ontwerp van een boerderijtuin. Of tuinen met zwembad, heerlijk!  Grote landschapstuin ontwerpen ofwel een tuin in modern landelijke stijl. Vervolgens een landelijke tuin ontwerpen in Harmelen. Grote moderne tuin ontwerpen met zwembad. Al met al zouden we het hele jaar buiten willen zijn, terwijl het klimaat ons daar niet altijd toe uitnodigt. Aan de ene kant het buitenleven dat doet denken aan een heerlijk vakantiegevoel. Aan de andere kant een tuin, bedoeld voor plezier en ontspanning. Ontdek een ander tuinvoorbeeld van grote tuin ontwerpen van meer dan 1 ha.

In dit ontwerp kan het ruime terras, de buitenhaard en het grote grasveld het relaxte gevoel van het buitenleven worden vastgehouden. De opdrachtgevers van deze tuin wensten naast een relaxt gedeelte, ook dicht bij de natuur te blijven. Naast grote bomen, solitaire heesters en in de wind wuivende siergrassen is het oppervlak mooi verdeeld in gelijke ruime stroken grasveld in rechthoek vorm. Een ontwerp sluit geleidelijk aan bij haar natuurlijke omgeving.

Geïnteresseerd in een tuinontwerp van grote tuinen , neem dan contact met ons op.

ontwerp grote tuin

Tuin in landelijke stijl ontwerpen

Grote landelijke tuin ontwerpen

Grote tuin ontwerpen in Harmelen

familietuin ontwerpen

Moderne tuin met zwembad

boerderijtuin ontwerpen

Tuinontwerpen voor grote tuinen

Ontwerp grote tuin

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerpbureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten voor buiten – en binnenruimtes. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van tuinprojecten met een luxe uitstraling.

De opdrachtgevers waar Monique en anders voor werkt zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.